Nama Anak Ini "Muhammad Putra Naruto" Bener Gak Sih?

Nama Anak Ini "Muhammad Putra Naruto" Bener Gak Sih?
06:22 February, 17, 2017 . by tauffik hermawan

Emang sih ya nama anak itu yang nentuin orang tuanya sendiri, dan pastinya orangtua kita pengen beri kita nama yang terbaik. 
Makin kesini nama bayi itu makin pada aneh juga sih ya, kaya nama bayi yang satu ini nih, Seorang pria asal malaysia ini beri nama anaknya dengan nama "Muhammad Putra Naruto" Pasti kamu langsung kepikiran kalo orangtuanya itu pasti demen banget sama film naruto ya wkwk. 

 

Setelah mebuat nitizen hebah, ternyata nama anak itu bohongan!

Dan akhirnya dia mengonfirmasikan lewat akun instagramnya

 

 

Muke budak Naruto tu x puas hati..😅😅😅😅 Asaalamualaikum kawan2 semua, maaf ganggu malam korang.. just nk clearkan pasal nama anak Naruto.. Sebenarnya nama anak shah bukanlah putra naruto,itu semue gurauan dgn family semata mata shah dgn family shah.. so, jgn lah korang series sngt...gurau je pun.. tapi kebetulan nampak mcm betul sijil kelahiran tu kan....mula2 shah ingt bende ni xdek pape.. tu yang tak take action ape2, juz balas komen sikit2 jer.. tapi bila dah tak terkawal smpi ade yang kecam bagai.. shah rase kene clearkan jgk kot. tu yang shah post ni.. Actlly Nama anak shah sebenar MUHAMMAD PUTRA IYYAD BIN MOHD SHAH RIZAL tu je. So shah nak mintak maaf dekat semue pasal isu ni dan time kasih dekat semue yang komen secara berhemah.. teguran pun time kasih sngt2. Yang kecam tu, jgn risau nama anak shah bukan Naruto yer,so korang blh pakai lagi name tu utk anak korang..😂😂😂. Orite time kasih semue . Shah doakan kalian semue sihat dan dimurahkan rezeki hendaknya amin..Kim salam family semue..Take Care 😊✌🏻 #myson #tapawjunior #naruto #namaanaksayabukannaruto

A post shared by ShahSulaiman90 (@shahsulaiman90) on

 

Ternyata nama aslinya itu "MUHAMMAD PUTRA IYYAD BIN MOHD SHAH RIZAL" 

Menurut kamu namanya bagus  "MUHAMMAD PUTRA IYYAD BIN MOHD SHAH RIZAL" apa "Muhammad Putra Naruto"? 

Anda harus daftar/login Terlebih dahulu untuk memberikan komentar disini